Om oss

ALPHA DENTAL erbjuder tandvård i Hallonbergen

Vi utför all sorts allmäntandvård och givetvis akut tandvård. Du kan även ta kontakt med kliniken för att lista ditt barn. Därefter kallas barnet regelbundet till oss. Hos oss blir du behandlad med nisch kompetens inom rotbehandlingar, tandimplantat, total bett-rehabilitering och estetisk tandvård.

Fräscha lokaler – Modern Tandläkarutrustning

Det första ni möter när ni kommer in är receptionen och väntrummet där vi har försökt skapa en lugn och rofylld miljö. Vi försöker givetvis få alla att känna sig ”som hemma” och väl omhändertagna. Kliniken ligger i stora fräscha lokaler och har för nuvarande 4 behandlingsrum som är utrustade med den senaste tandvårdstekniken och bästa utrustningen.

Tandvård utan väntetider – Trygg betalning – Räntefri finansiering

Har du tandvärk eller andra besvär i munnen? Behöver du akuttandvård eller tandvård i Sundbyberg? Trött på långa väntetider? Letar du efter ny tandläkare? Vi kan även erbjuda undersökningar och behandlingar med väldigt kort väntetid.

Dessutom proffsig och trygg Tandvård i Hallonbergen kan vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna, Swish och WasaKredit.

Med Klarna erbjuder vi dig olika betalningslösningar för behandlingen genom att betala direkt (med Mobilt BankID), Klarna faktura (betala inom 14 dagar) eller betala i slutet av nästa månad. Läs mer om Klarna här.

Har du omfattande behandlingsbehov? Orolig för hur du ska betala? Med WasaKredit erbjuder vi dig en helt räntefri finansiering där du kan välja att dela upp din betalning upp till 36 månader. Läs mer om WasaKredit.

Kontakta oss
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
Fill out this field
Fill out this field